Inzerát...

Inzerát...

Anotace: Podstoupili jsme s Poetikem každý sám za sebe, noční výzvu na námět sháníme myčku. Jak se to každému podařilo posuďte sami na našich profilech

Inzerát...

Shánim do bytu myčku.
Plně funkční,
Né na chviličku..
Nejlépe s listem záručním

Požadavky nenáročné.
Nožičky rovné,
Ručičky upravené,
Bez 3,5 JACKA,
A ať často nekleká.

Tak 3 zdířky aby měla,
I v nečinnosti hezká, skvělá..
Dva velké a přehledné čudly,
Samozřejmě čistá,
Nechci šmudly..
To věc je jistá.

Exteriérově barvy pleti,
Výškou ať je vidět display,
Ten poprosím bez smetí
V práci sousedi ať ji klidně slyšej.
Nemusí být fungl nová,
Jen aby nebyla, už před tím,
U každého doma.

S energií ať je úsporná,
Nejlépe A+
Z vrchu klidně rezavá...
A mezi cykly žádný skluz.

Kontaktní info, v profilu najde,
Nejlépe když se podívat ke mně zajde..
Prosím ozvat se brzy, jsem ve stavu nouze,
To nádobí už nevydrží dlouze,
A moje maličkost je v zvědavé touze.

Stan Danthess
Autor Stan Danthess, 05.02.2017
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí