Pubické opeření

Pubické opeření

Anotace: Rým ze světa podsvětí kuru domácího

Nejsem Aleš Háma,

Tak jak chtěla máma,

Mám zaprášený tenisky

A z nich čouhá sláma

 

Tak zahazuju hasák

Mami budu pasák

V hlavě se mi rodí plány

Když rozlepuju časák

 

Slípka housku klove

Nápady mám nové

Zatím nemá ani páru

Že bude sypat love

 

Tak kdákněte Marušce

Že mám slípky na mušce

Kdo pípne že nechce šlapat

Chytne kyjem po držce

 

KDYŽ SE TI ČERV V SLIPECH VRNÍ

PŘIJĎ A UTRAŤ TROCHU ZRNÍ

Láká slogan milovníky

Pubického opeření

 

Cože Julčo? Nechceš platit?

To by se ti mohlo nevyplatit

Začni snášet zlatý vejce

Nebo by ses mohla ztratit

 

Lišák nenechá to bejt

Ten zrzavej šmejd

Místo aby platil zrním

Radši spáchá rejp

 

Tohle není rým či děj

Chci jen ať to všichni věj

Že slípky dřou i po soumraku

Když všichni jiní ptáci spěj

Autor Panda v houbičkách, 17.08.2017
Přečteno 483x
Tipy 7
Poslední tipující: Descardea, ZILA78, Romana Šamanka Ladyloba, Lighter
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

17.08.2017 14:24:37 | Lighter

Diki bráško :*

19.08.2017 01:13:50 | Panda v houbičkách

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí