Óda na abstinenci

Óda na abstinenci

Anotace: Poslední večer adaptačního kurzu pro prváky PA v roce 2017.

Byl pozdní večer, první máj,

hrdliččin zval ku lásce hlas.

Z kempu se stával hříchu ráj

a proudem tekl mocný chlast.

 

Devadesát bludných duší

huntuje si svoje játra.

Sousedi jsou z toho hluší,

sešla se tu strašná chátra.

 

Přes den vraždy, znásilnění,

přes noc pijem – není zbytí.

Břicho bublá, už se blíží

nesnesitelná lehkost blití.

 

Spousta lidí odumřela

vzdali to a prchli pryč.

Zruinovat si chlastem těla,

v tom vidíme k štěstí klíč.

 

Dnes naposled zničíme se,

myšlenka se jasná vkrádá.

Alkoholu pach se nese,

je čas pít, ne mačkat hada.

 

Vidíme to celkem jasně:

svědomí je přežitek.

Školní rok má začít krásně,

ožrat se jak dobytek.

Autor Ičnisan, 13.09.2017
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Anděl, Iva Husárková, B.kaspik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být mladší, neni vo čem, chvátám pro flašku a setnu se jako prase:):):)

21.09.2017 14:33:53 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí