Múza

Múza

Anotace: .....

Celou noc mě jímá hrůza,
že mě brzo chytí múza,
a já místo zedníkem,
budu nově básníkem.

 

Od rána až do noci,
nebude mi pomoci,
jedna báseň za druhou,
snad mi lidé pomohou.

 

Básníku! Pomoc ti lze lehce,
vždyť básně dnes nikdo nečte,
vrať se ke své řeholi,
a múze? Té kup kremroli.

Autor dprochazka, 18.10.2017
Přečteno 465x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Cappp, Ruda Štola, Fany, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) zábavně píšeš, básníku :-)! ST

18.10.2017 06:33:25 | Fany

...jak já to jenom znám,
písmenka si se mnou denně hrají.
Dělám chyby, práci nevnímám,
protože se mnou dovádějí.

18.10.2017 06:23:04 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí