Zpátky do legín

Zpátky do legín

Anotace: na melodii Zpátky do trenek a s omluvou Pavlu Dobešovi

1. 1. 2018

Zpátky do legín

jak štenice se k ránu do matrací vrací
jak Eritrejci do Středozemí zvrací
jak výcházejí vůně ze zvětralých vín,
jak vracejí se investice například z ropy,
jak východ vytrácí se z Evropy,
my z džínů vracíme se zpátky do legín.

kdo na FB chce sdílet co má pod pasem
kdo na ulici pochlubit se s bimbasem
po dlouhém půstu být miláčkem žen
Kdo chce mít vyrýsovaný klín
ten ať se vrátí do legín
ať se přidá k dlouhé řadě slavných jmen


Ref.:
Shakespear Will, Shakespear Will
se v legínách snad narodil
ve středověku pán i kmán
Fanfán nebo Tulipán
Rudolf druhý či Magistr Kelly
měli látku rovnou na prdeli
na doma i přes Karlín: zpátky do legín


když s dámou chceš prožít něžný sen,
a v legínách jsi přistižen
má i manžel úsměv na líci,
dáte si whiskey black and white,
všichni tři jste zas alright,
a nemusíš jíst chleba s hořčicí

poroba, poroba
upnutá mužnost znak národa
po dlouhé noci přišel nový den
nenávist a násilí
jsme vzkřísili a zapili
defilujem v dlouhé řadě slavných jmen

Ref.:
Shakespear Will, Shakespear Will
by bez legín nic nezplodil
z Vyvolených Regína i teplej Jajda z Kolína
Nosí je baleťácká parta
měla je snad i Kubišová Marta
na doma i přes Karlín: zpátky do legín

Autor ewon, 01.01.2018
Přečteno 655x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, kudlankaW, mkinka, Dávid, Jasmin de Paris, Libby New, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

08.04.2023 12:59:38 | Stanislav32

mě by zajímalo, jestli si to lidi zpívaj, když znaj jen originál, nebo to berou čistě jako text. :-)

08.04.2023 13:05:17 | ewon

Pobavilo :-D

12.03.2019 14:16:17 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí