Žhavá akce

Žhavá akce

Anotace: Rudokožec kráčí stále blíže ke casinu,snad z...

Rudokožec kráčí stále blíže ke casinu,
snad z důvodů hygieny zouvá mokasínu.
K nebi letí nečitelný popelavý zprávy.
Je to vina majitele nebo místní správy.
Říkali svejm návštěvníkům, že to bude žhavý
nikdo ale nepočítal, že nevyjde zdravý.
Budova v tom děsným horku láskou k lidem vzplála,
nechci vědět, kolik je pak tahle akce stála.
Mladík jménem Tichá voda přivolán je narychnlo,
zatím ani nevypadá, že by ho to namíchlo.
Říká se, že tenhle rudoch každej problém uhasí, 
snad jen kromě prodavače, který hoří u kasy.
On by hasil jako divý, kdyby se jen dostal blíž,
probourat se přes ostrahu, jo to bejvá někdy kříž.
Nepustili hasiče, páč neměl rezervaci,
a tak jenom sledovali, jak se barák kácí.
Rezervaci Indián měl, jenomže o kousek dál
a nebyla jeho vlastní, jen v ní sem tam přespával.

Autor Bánší, 23.01.2018
Přečteno 605x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí