volání divočiny

volání divočiny

Anotace: -.-.

mám velkej batoh

a spací pytel

zavtipkoval Karel

když polykal sedmé pivo

✴✴

žhavé paprsky

pod sukní jeho ženy

propukly v bouři

✴✴

a transprort pochopení

od naproti

se začal prodírat

hustým deštným pralesem

do zpropadené prohlubně

Výsledek obrázku pro pivo

Autor Akyš, 06.04.2018
Přečteno 386x
Tipy 12
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Kubíno, Frr, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí