Tetka

Tetka

Anotace: ***to tedy nejsem***

Tetka nejsem
zapomeň
stále mladá
chci jen být
svou dívčí krásu
neztratit

Tetka sedí v zástěře
svoji mladost zastele

Tetka nejsem
nezkoušej
stále svůdná
i já umím
své ženské tělo
ochráním

Tetka sedí na dvoře
i svou  radost vymete

Autor Šípková Růženka, 28.12.2018
Přečteno 485x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, Květka Š., Jort, Kapka, šerý, zdenka, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí