Tisková reportáž z honby na poetu

Tisková reportáž z honby na poetu

.
Účet v kavárně zaplatil básní
povím vám důvěrně jak svět hned zkrásní
- Nadběhněte rýmujícího pomatence
jemuž je slovo rovno mince !

Úvěr v bance doplatil básní
och ta skrytá renesance Nechť trombóny zazní
- Nadežeňte to veršující individum
co slovem tklivým splácí dům !

V zádech usměvaví páni v bílých pláštích
Jaký pech a jaké vylekání
když uprchl jim v souvětích
.
.
Autor Now, 09.05.2019
Přečteno 266x
Tipy 15
Poslední tipující: Frr, jitoush, Jort, Iva Husárková, Kapka, Marten, vlnka, Amonasr, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...usmívám se......platit básněmi.....půvabné.....Ji.

11.05.2019 18:55:54 | jitoush

Aspoň na lízátko by to mělo stačit..:)

12.05.2019 13:17:49 | Now

Pěkné a důvtipné! Výborně, Nowe!

09.05.2019 12:01:20 | šerý

Děkuji. Jdu Vtipu naproti na nádraží. Jen ty vlaky někdy naberou krom něho i zpoždění.

10.05.2019 08:32:30 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí