Telefon

Telefon

Anotace: Čínský tantrický totem

Motto: Usmívejte se, když zvednete sluchátko. Volající to pocítí ve vašem hlase.

V notýsku si škrtám jméno,
zvedám telefon,
"Halo!" ihned ozve se mi
hlasem jako zvon.
"Najdete si pro mě chvilku?“
rychle se ho ptám,
"že nevíte kam dřív skočit?
Však já přijdu k vám.
Přeslechl jste moje jméno?
Víte co je mat?
Většinou mi říkaj Smrtka."
Začla jsem se smát...
Autor praetorian, 28.12.2019
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí