O (hvězdných) válkách

O (hvězdných) válkách

Přijeli do Česka
marťani omylem
přistáli u Tesca
střetli se s debilem

Malinký Čecháček
marťany zahání
pomocí fakáče
a ti jsou nasraní

Netouží po slevách
po čerstvém ovoci
chtějí se po hvězdách
prohánět za noci

Kdyby jim poradil
kde leží Polárka
nemusím tento díl
nadepsat 'O válkách'
Autor R.K., 10.01.2020
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, šerý, jenommarie, m.n. - čas od času
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

geniální :D

10.01.2020 20:10:21 | m.n. - čas od času

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí