Mezičas

Mezičas

.
Říkal bych tomu skoro pech
upilovaná muška věčného střelce
Moje Maruš
Její zelená maska
a natáčky
Teď koukám v telce
na bobech
vjíždí do zatáčky

Vzpoura žen v domácnosti
Což za to není žádný postih ?
Dusím slova o vině
V uváleném svetru
nemůžu najít klíče od bytu
Marie Nováková !
Zatím sviští
130 kilometrů v hodině
v ledovém korytu

Když se ohlédnu nazpátek
v myšlence jediný
snad
zapomínal jsem na svátek
nenosil květiny
..
Nebo je potíž ještě v tom
že v důsledku gravitace
( víš vymezení vůči všem )
nechal jsem práce
objevil průjezd pulitrem
- pivní skeleton

A tak si tak ujíždíme
ve svých sportech
Ty nablýskané nože
Já klesám bez helmy
a někdy se
nám stýská
po rtech
Zbytek je důvěrný..
.
.
Autor Now, 29.02.2020
Přečteno 231x
Tipy 18
Poslední tipující: Martinecka23, Amonasr, Iva Husárková, Fany, Myška, vlnka, Květka Š., R.K., jenommarie, šerý, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) skvěle, skvěle, skvěle, Nowe, výborně jsem se pobavila :-)! ST

01.03.2020 07:49:13 | Fany

Krásné, vtipné, originální, poučné :)

29.02.2020 16:12:18 | R.K.

Tedy hustě hustá atmosféra, Marie Nováková.
Vzpoura nebude trvat věčně, snad zakope brzy válečnou sekeru. Jmenovkyni přeji najít zas tu důvěru. :-D ;-) Nejlépe v polibku začít. "ST"

29.02.2020 12:30:55 | jenommarie

Jo naše představy jsou někdy kluzké a mezi prokřehlými prsty...

29.02.2020 12:21:46 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí