Recept proti vzteku

Recept proti vzteku

Anotace: zrovna v téhle veršovánce nehledejte nic osobního - moje tchyně já báječná :)

 

 

Jednou mě to popadlo - představa, 

že letadlo, kde teď právě sedí moje tchýně

spokojená, svěží, ruce v klíně,

lehoučce se propadlo.

 

Uznávám, že nebylo fér, 

když v myšlenkách nabil jsem kvér,

v důsledku čehož to sedadlo

zhouplo se, a na bok dopadlo.

 

Následně sic tchýně cítila se bídně,

ale ten nápad jaksi mě napad

a já potom s klidem 

choval jsem se k lidem.

 

Někdy stačí v hlavě ulevit si hravě,

a tak radím, hoďte deku

na to místo plný vzteku.

Autor Joane, 13.03.2020
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, BaZiNgA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí