TRPĚLIVOST KŮŽE PŘINÁŠÍ

TRPĚLIVOST KŮŽE PŘINÁŠÍ

TRPĚLIVOST KŮŽE PŘINÁŠÍ

Na kraji paseky jalovec
a pod tím jalovcem já, lovec,
číhám tu, provlhlý, na kňoura,
však pravý myslivec nekňourá,
neštvou ho ztížené podmínky,
jen tiše leží tam, pod kmínky.


NEDOPATŘENÍ

Konečně měl ji tu nahou!
Jenomže byla dost pasivní.
Zato on oplýval snahou.
Výron měl jako vždy masivní.
Opustil vagínu vlahou.
Sperma však zůstalo asi v ní.


KAŽDÉ DALŠÍ STĚHOVÁNÍ VYŽADUJE
VĚTŠÍ STĚHOVACÍ VŮZ

Řeka času tryskem pádí,
nese s sebou harampádí;
ať se člověk jak chce durdí,
roste hora haraburdí.


O OŠKLIVÉM KÁČÁTKU

Ošklivé káčátko
s hnusnými peříčky,
ohavné ptáčátko
tam, mezi keříčky,
na život sáhlo si,
žíly si přeťalo,
o milost neprosí,
dávno s tím přestalo,
víckrát už nevstane,
chcíplo tam, nad hernou,
nikdy se nestane
labutí nádhernou.


O PYŠNÉ PRINCEZNĚ

Pyšná princezna
jen líc mince zná;
před svým skromným srubem
seznámím ji s rubem.
Autor Neklan, 07.06.2020
Přečteno 206x
Tipy 11
Poslední tipující: Martinecka23, Iva Husárková, Emily Říhová, Donne, Frr, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano, opakuji stručný komentářík /ne/jenommaruščin - "Až na to kačátko"..ST* :-D*

07.06.2020 13:50:45 | Frr

Až na to káčátko..
jj ;-)

07.06.2020 11:41:52 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí