Trip Advisor

Trip Advisor

 

 

Na kopcách pasú sa ovečky
Na podzim dú trnky do bečky
V Rožnově v Lužné aj v Liptáli
Obsah tých beček sa vypálí
A potom stočí sa do flašky
Ogaři pozdvihnú valašky
Z radosti nad takú nádherú
Nakonec všeci sa ožerú

 

Heleď se čtu tu teď Pepiku
Vo ňákým podivnym etniku
Prej je to šíleně coolový
V tý Praze máme tak kulový
Chci zas bejt pro jednou v cizině
Koukej si zabalit - mizíme!

 

Autor R.K., 14.06.2020
Přečteno 185x
Tipy 21
Poslední tipující: BArBArKO, Jenda P., Donne, Iva Husárková, Guldrun, vojtěška, Amonasr, jenommarie, praetorian, Frr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D))

14.06.2020 15:19:04 | Amonasr

:-D to je pěkný. Díky za úsměv *ST

14.06.2020 14:25:02 | jenommarie

A držte si Klobouky. :)
Velice pobavilo. Dokonce jsem v té cizokrajné zemi byl..

14.06.2020 09:35:29 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí