Životní štěstí

Životní štěstí

 

 

Životem poučen

Když lezu z gauče

Nazuju papuče

 

 

Všechno tak je dané

Okurky k sekané

Víc se už nestane

 

 

Není mi do pláče

Když si čtu letáček

Slevnili lahváče

 

 

Nátělník oději

Nevstoupím do dějin

Jak jiní zloději

 

 

Už je čas na řízky

Brambůrky do misky

A mastné otisky

 

 

Miluju ten svůj svět

V místnosti pět krát pět

A s plochou TV LED

 

 

Autor R.K., 24.06.2020
Přečteno 220x
Tipy 15
Poslední tipující: BArBArKO, praetorian, Donne, Iva Husárková, Emily Říhová, šerý, Amonasr, jenommarie, Vivien, Tomcat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nu hlavně, že je dobře:-D *ST

24.06.2020 21:47:12 | jenommarie

Tak to je moc, řehnim se, a to si zaslouží bod.

24.06.2020 21:40:13 | Vivien

Hezky popsaná realita ;-)ST

24.06.2020 21:23:36 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí