Kapela Nakaši(má)

Kapela Nakaši(má)

Anotace: Bezchybně pod vlivem umí zahrát jen ti nejlepší muzikanti.

 

Nasraná, bezmocná a dominantní žena

šla daleko vepředu - před svejma kolegama

a klapot těžkých bot - asertivní chůze…a poskakující

futrál baskytary  - prodíral kůži až po uši…v šílenství!!!

 

Pokérovaní pseudohudebníci s piercingem v nose i na obočí

motající se a nesoucí své nástroje z rockového koncertu

kde svým uměním celé obecenstvo zmlátili

do totálního hudebního ne(vý)poslechu.

 

Odešli jako poslední raději zadním východem

v linoucím se kouři jointů a hrdel sajících vyprošťováků

vzájemně se podpírající, aby  nikdo neviděl

jak narážejí a padají do svých nástrojů.

Autor Krahujec, 01.09.2020
Přečteno 167x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Donne, Lighter, Psavec, Frr, jenommarie, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A proč hrát bezchybně? To by byl každý koncert nuda. Být pod vlivem tomu dává drive. :-))

02.09.2020 12:38:49 | Lighter

A ještě jim jistě i zaplatili
..jako mnohým podobným .:-D

01.09.2020 21:15:15 | jenommarie

...chudáci...teda nástroje, že je trápí svým hraním...;-) mistři svý nástroje hýčkaj...

01.09.2020 21:13:37 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí