Co se dá najít v ledničce

Co se dá najít v ledničce

Anotace: To jsem zas jednou otevřela ledničku....A vznikla z toho tahle debilita.

Večer vracím se hladová jak vlk,
otevřu ledničku,chci naplnit svůj krk.

Z rohu na mě máslo kýve,
za ním se zas něco hýbe.
Tlačenka už mrká očky,
všude smrdí žrádlo kočky.
Z toho na mě padá tíseň,
lednice je samá plíseň.
Zavřu ji rychle,opřu se o ni,
ven se chce dostat i salám koní.
Co je tam schováno,to nikdo neví,
tak radši půjdu spát s prázdnými střevy.
Autor Oduševnělost, 21.03.2005
Přečteno 531x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

16.03.2008 21:54:00 | drsnosrstej kokršpaněl

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
nic vic ktomu nejni potreba :P

25.02.2006 12:48:00 | pan PanPan

tadle ledničková legrajda mi nějak unikla.. checht .))

tak to já se většinou nacpu .))

15.10.2005 09:15:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí