*-*Zavolá...jedeme...

*-*Zavolá...jedeme...

Anotace: ~~~~~~(*;*)~~~~~~

~~~~~~~~~~~~
Adélka od vedle
holka jak obrázek
oči má do modra
jako ten korálek
ráno si písničku
veselou zazpívá
potom se na všechny
z okénka usmívá...
popřeje dobrý den
dědovi s vlčákem
i elegantní dámě
s bílým slunečníkem
klukovi na kole
zavolá "šlapeme"
v hlavě ji běželo
snad patník mineme.

Najednou uvidí
...on z kola padá...
vyběhne na chodník
ruku mu podá
pozve ho k sobě
i s kolem rozbitým
tvůj loket odřený
obvázat ti smím?
A tak si Adélka
začíná románek
s odřeným cyklistou
není on mamánek?
Pak se však ukázal
jako pravý muž
a jen tak Adélce
zulíbá ze rtů růž.

A mámě zavolal
že se něco blíží
ať už ho z okna
zase nevyhlíží...
Adélka šikovná
cyklistu však zdrží
máma ta věděla
o co asi běží.
Svatba byla brzy
hned po ní kočárek
maminka děkuje
synovi za dárek
ten si o Tour de France
zase nechal zdát
co jiného než štěstíčko
budeme vám přát...

~~~~~~~~~~~~~

------------------------

///////////////////

Autor Květka Š., 04.10.2020
Přečteno 189x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT, Psavec, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí