Oklamaný chovatel

Oklamaný chovatel

OKLAMANÝ CHOVATEL


Každý večer krávu pasu,

divnou krávu bez ocasu.
Čumím na ní zevnitř, zvenčí,
připadá mi nějak menší.
 
Když jsem chuť měl na hovězí,
kráva byla zrovna březí.
Nevěděl jsem, co s tím dělat,
kráva měla deset telat.
 
Celé mi to divné bylo.
Zaplatil jsem pětikilo
zvířecímu doktorovi.
Co mi řekl, vážně bolí.
 
Místo krávy králík je to.
Měl jsem koupi dáti veto.
Byl to hodně velký podraz,
jdu se ožrat unter obraz!
Autor Koala, 21.10.2020
Přečteno 130x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Lucucu, Psavec, Lighter, CORONATION, praetorian
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední sloka sice trochu podivná, ale jinak moc pěkný

21.10.2020 07:48:54 | praetorian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí