Moravské hody

Moravské hody

Anotace: MORAVSKÁ ATMOSFÉRA NEUŠKODÍ :)

Moravěnka, Moravěnka,

to je naša divoženka.

Na Valašsku slivovička

a u Brna sa dává decka vínečka.

 

Hody, to je super akce,

když přijedú pražáci, to je tehdy reakce.

Tam sa tančí na parketu,

děvčice v krojách, sú hodně k světu.

 

Tam sa tančí na dechovky,

netančí eném bábovky.

Nejlépe sa tančí polka

a k temu sa váže jedna historka.

 

Když vyhrávali muzikanti polku,

při tanci, jsem nechtěně ličtil jednu šéfredaktorku.

Byla z televize Morava,

pro všechny ostatní pokračovala zábava.

 

Řekla mi, že mňa chce dát k súdu,

já jí na to odpověděl, že si tam nebudu dělat ostudu.

Omluvil jsem se jí a pozval na tanec,

kámoši mi na to potém řekli, že su dobrý kanec.

 

Potem mi to odpustila

a do televize sa s úsměvem navrátila.

 

Na Moravě, to sú věci,

chcú tu bývat skorém všeci.

Autor Hanys, 28.10.2020
Přečteno 193x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Psavec, praetorian, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neuškodila :D ..fajn a milé naladění

28.10.2020 13:16:16 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí