Žárlivá Božena

Žárlivá Božena

ŽÁRLIVÁ BOŽENA


František na pouti
ohnutý se kroutí.
Úder dobře mířený
obdržel od Boženy.
Zle je naložena
žárlivá Božena.


Chomáč? Ne, spíš masu
drží Božka vlasů.
Jsou vytrženy právě,
předtím rostly na hlavě 
dámy atraktivní,
držíc korbel pivní.


Franta s dvojkou vína
a s ním žena jiná,
v ruce sklenku ne vody,
pro Božku jsou důvody 
uplatnit svou sílu,
vyrvat vlasy z týlu.


Božce vztek nemizí.
Řve, proč s děvkou cizí
Franta chlastá po ránu.
Tudíž obdržel ránu 
podpatkem do koulí.
Proto se tak choulí.


Franta Božce řekne,
že nebylo pěkné
nakopnout ho tam dolu.
Paní s půlkou drdolu
jeho je šéfová.
Slušně vždy se chová.


Furt to bolí dole.
Jsou tu na kontrole
obchodní inspektoři,
zda čišníci vytvoří 
nápoj správné míry.
Žádné avantýry!


Božka pochopila,
začala být milá.
Trapné jí to je velmi,
změnila se ze šelmy
v krotkou haldu tuku.
Vlasů plnou ruku.
Autor Koala, 03.11.2020
Přečteno 137x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D

03.11.2020 12:30:05 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí