Dyjalok

Dyjalok

DYJALOK
 
"Dobrý večer."
"Taky přeju."
"Vy jste brečel?"
"Už se směju."
 
"Problém ňáký?"
"Úraz z práce."
"To mám taky."
"Gratulace."
 
"Co se dělo?"
"Náraz čelní."
"Prasklo čelo?"
"Včetně helmy."
 
"U mě špejle."
"Cože? Prosím?"
"Šla skrz brejle."
"Také nosím."
 
"V oku slzy."
"To je smůla!"
"Přejde brzy."
"Skléra hnula?"
 
"Vidět budu."
"Vidíš pruhy?"
"Brejle v čudu."
"Šlohni druhý."
 
"Jinak oukej?"
"Kromě zádě."
"Často koupej!"
"Nemám hádě!"
 
"Co máš s řití?"
"Mrsklé vídle."
"Máš v tom hnití?"
"Drhnu v mýdle."
 
"Zadek bodlý?"
"Žeru v kleče."
"Nepohodlí?"
"Až mám křeče!"
 
"Šnapsu deci?"
"Nejsem proti."
"Léčí přeci."
"Bolest krotí."
 
Autor Koala, 06.12.2020
Přečteno 180x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Donne, Psavec, ccigg, mkinka, Vivien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parta hit :D

07.12.2020 22:47:34 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí