Tři rozhodnutí

Tři rozhodnutí

Jsem paranoik, co bych skrýval.

Lékař mi na to napsal prášky.

Mam jich doma už snad dvě tašky,

nežeru je. Divně se díval.

 

***

 

Jednoho dne jsem si dal tu práci,

přečíst spis o antigravitaci.

Jak jsem bez toho mohl žít?

Ten spis mi nejde odložit.

 

***

Číšníkem možná už jsem pět neděl,

v krčmě „U pána z Lucemburka“.

To, že je kanibal, to jsem věděl,

co mu však přinést, když chce  T(t)urka?

Autor praetorian, 16.03.2021
Přečteno 178x
Tipy 12
Poslední tipující: Miskitka, Vivien, Psavec, Iva Husárková, jenommarie, ZH, Klára Němcová, mkinka, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D všechny Tři Super a děkuji..pobavil a smějí se

16.03.2021 09:45:56 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí