Modré blumy

Modré blumy

„Znám všechny plody, teda kromě

toho co roste na tom stromě,

řekni mi tati, copak to je,

nechť rozšířím znalosti svoje.“

 

„Jsi chytrý, když se takhle ptáš.

Vysvědčení si nepokaž,

jedničky má jen ten, kdo umí.

To na stromě jsou modré blumy.“

 

„Tu znalost do hlavy si narvu.

Proč ale maj červenou barvu?

Jseš si si vážně jistý tati?

Za znalosti se zlatem platí.“

 

„Ty jsi mi ale rozumbrada,

myslíš si, že je v názvu vada?

Že jsem se spletl? Ale ne.

Ony jsou ještě zelené.“

Autor praetorian, 26.03.2021
Přečteno 159x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, jenommarie, mkinka, blues
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Schodli se na blumách..barvu bych nepitvala :)). Pobavils

26.03.2021 11:29:15 | jenommarie

Vtipné...a nejste oba barvoslepí?

26.03.2021 08:51:43 | blues

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí