Brambor v plavkách

Brambor v plavkách

BRAMBOR V PLAVKÁCH

 

Po vyhřáté pláži

kráčejí dva muži mladí.
Děvčata jsou v ráži.
Jednoho jen zrakem hladí.

 

V ertepli je finta,
zasazena v plavky z citem.
Mnohá slečna slintá,
stal se mladík pláže hitem.

 

Poslech dobré rady
druhý mladík. Brambor v látce
značí velké klady.
Získá přízeň dívek hladce.

 

Jenže sexy kóči
civí na něj  jinak jaksi,
na mobil ho točí.
Nemá s hlízou žádnou praxi.

 

Neprošel by v kvízu,
nepochopil správně radu.
Idiot tu hlízu
do svých plavek vsadil vzadu...

 

 

Autor Koala, 30.03.2021
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Jean89, Emily Říhová, Čottomatte, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Starý vtip utkaný v rýmech,
o ostudě a manekýnech,
jenž kohoutí se na pláži,
vkus hledajíc, jen naráží.

Good job! :D

04.04.2021 13:17:37 | Čottomatte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí