Blbý ráno

Blbý ráno

BLBÝ RÁNO


Snad ho brzy pustí
ze záchytky v Ústí.
Tupě na strop zírá,
v mysli obří díra.


Mozek impuls nedá.
Neví, že je středa.
Neví, že je říjen,
vzpomínkami míjen.


Snubák má na ruce.
Nový a v záruce.
Řek někomu "Ano."?
Je to blbý ráno.


Fusekle má něčí,
pajšl svírán křečí.
Kérka v půli stehna!
Jméno, ňáká běhna?!?


Je to jako loni?
Probral se na koni,
větřil ňákou zradu.
Netušil, že v Čadu...

 

Autor Koala, 31.03.2021
Přečteno 174x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to jo, hoooodne blbé! :-D snad prestat chlastat by pomohlo :-D

01.10.2021 17:14:11 | gallatea

Jojo. To prej dokážou tři ze sta...

01.10.2021 20:12:41 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí