Špatné pochopení

Špatné pochopení

Vážně ne, pane komisaři,
vidíte přece moje stáří,
položte prosím zákoník,
nechte mě vysvětlit to. Dík.

My z vesnice jsme lidé prostí.
Já neměl jsem dost hotovosti,
v pobočce banky, kam jsem vnik,
byl jsem hned první zákazník.

Tak jsem se vydal na přepážky,
vylovím průkaz ze své tašky,
s výrazem, co má prosebník,
říkám: chci vybrat na skleník.

Pak slyším jenom klávesnici,
ona je zjevně odbornicí,
trvalo to jen okamžik,
a já se těšil na balík.

Pak přišlo špatné pochopení,
nic jiného v tom vážně není,
řekla, teď ještě váš pin - dík.
A proto jsem se před ní svlík.
Autor praetorian, 21.06.2021
Přečteno 188x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, blues, Iva Husárková, Marten, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase prvotřídní! :-)

23.06.2021 10:05:44 | Pittoresque

Srandózní...

21.06.2021 07:58:24 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí