Taxikář

Taxikář

Pasažér nasedne do taxíku,
vyhrkne adresu svého cíle,
šofér jen pokývá. V okamžiku,
vyrazí beze slov na hotýlek.

Když ale projíždí kolem diska,
zákazník rychle své plány změní,
a neboť řidič si cosi píská,
poklepá ho trochu po rameni.

Ten něco zařve a volant stáčí,
pak mine autobus v hrůzném stylu,
a když se zastaví na poutači,
začne mu nadávat do debilů.

„Co jste to udělal, zbláznil jste se?“
pak se však zklidní a zvolna dýchá,
a neb se zákazník bázní třese,
nakonec přeruší tíhu ticha.

„Vím, že vám nemůžu dávat vinu,
ačkoli mohlo to skončit vakem,
jestli se mě ptáte na příčinu,
do včera jezdil jsem s pohřebákem.“
Autor praetorian, 21.07.2021
Přečteno 168x
Tipy 12
Poslední tipující: Pittoresque, šerý, Iva Husárková, Sstano, Psavec, Lighter, Frr, mkinka, blues
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá:-))) !!!

23.07.2021 07:54:39 | Pittoresque

Podle statistik smrtelných nehod je mnoho aut potencionálním pohřebákem...:-)

21.07.2021 11:09:30 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí