Pyšná princezna

Pyšná princezna

 
 
Krasomila - fiflena
tričkama i riflema,
opovrhla, nejsou vahou
pro ní, nemaj značku drahou.
 
Co jí štvalo nejvíce?
Rozvázané střevíce!
Rozmazlený zpupný fracek. 
Zralá byla na pár facek.
 
Z nedůsledné výchovy
zrozen projev hříchový.
Těžko krotit, málo platné,
pubertální věk a akné.
 
Však král Míra, to je king!
S pýchou šlus je, zvonek cink.
Drzá namyšlená bloncka,
to už je jen příběh loňska.
 
Muzikální tulipán?!?
Asi trochu hulí, pán...
Když se sjedu, což je zřídka,
zpívající vidím kvítka.
 
Autor Koala, 09.10.2021
Přečteno 159x
Tipy 6
Poslední tipující: jondys, Amonasr, Psavec, Fialový metal, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí