Kurvahošigutntag

Kurvahošigutntag


 
Bohumil, buran z vísky, 
"Í KVÉ" má celkem nízký. 
Rádiovka, ta má grády, 
baby ten styl mají rády. 
 
Když si Vlasta při sexu 
sundá prádlo z Jitexu, 
Bohuš čepku nedá dolů, 
i když už je jetá z molů. 
 
To Irenku nezviklá, 
na uchyly je zvyklá. 
Její rysy ale zhrubly, 
když dal místo eura rubly. 
 
V chalupě starou dámu,
pštrosa a kozu v Pánu. 
Chlapi zvrací v kolotoči, 
až jim slzí z toho oči. 
 
"KURVA" se říkat nemá!
Ústa netřeba němá,
jsou i další slova, hele: 
"SAKRA nebo DO PRDELE."  
 

 

 
Autor Koala, 16.10.2021
Přečteno 145x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Frr, Fialový metal, jenommarie, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))
***
Pouze cituji bez úprav :

"Asi již NIKDY neřeknu ...
Jdi do pr.... !"
PROČ ASI ??
"Zatím si TOTIŽ říkám !"
"Já jediný ASI nevím ...
co se TAM děje !"
(Sbírka posledních postřehů VMF 2019)

16.10.2021 12:31:29 | Fialový metal

VMF *

16.10.2021 16:47:37 | šerý

:D ta se ti povedla. Přesné dle scénáře*

16.10.2021 12:22:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí