Pražské radovánky

Pražské radovánky

Skoč z Karlova mostu, poradil mi Karel.
Proč bych to měl dělat, byl by z toho malér.

Nakonec mě přesvědčil abych přeci jen skočil.
Co se stalo? Nic. Jen oblečení jsem smočil.

Víš co Karle? Ty seš debil.
Al kdeže, skočil bys i kdybych tu nebyl.

I neskočil.
I skočil.
I neskočil.
Ale skočil.
To by asi stačilo. Nechceš zajít na pivo?
Ty seš debil. Vždyť jsme v centru. Myslíš, že jsem zloděj?
Já tě zvu. Bitcoiny. Ani nevíš kolik ti hoděj.
Pozvání neodmítnu každopádně.
Ještě abys odmítl. Kolik piv dáš na ex?
No tak schválně.
To je fičák.
To je vítr.

...

V ulici Karlově leží Karel.
Bosý, ožralý a neschopný vstát.
Jak dlouho se tu asi válel?
Autor Osamělý básník, 02.12.2021
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, Frr, mkinka, Pettie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pobavilo...Karlův most, bitcoinů prost...;-)

03.12.2021 15:23:11 | Marten

Výborné!

03.12.2021 08:37:16 | Pettie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí