Tři úkoly

Tři úkoly

Na pultu barovém obrovská sklenice,

je plná bankovek. Lístek je u ní,

na něm tři úkoly, složité velice,

pohárek vybere, ten kdo je splní.

 

„Na ex půl litru tequily,

ne abyste jí vyblili.

Na dvorku pitbul Kazisvět,

bolí ho zub, s tím vrať se zpět.

Nad knajpou bydlí stařena,

sex s ní a tvá je odměna.“

 

Cizinec přečte si, pak vyzve barmana:

„hej kámo, neváhej, podej mi flajdu,“

k ústům ji přiloží - rázem je ztrestaná,

pak trochu zahuhňá: „čokla kde najdu?“

 

Koukám se na jeho mizící postavu,

slyším zvuk zápasu, pak táhlé vytí,

bojím se, že ho pes pokousal po právu

a chystat budeme hřbitovní kvítí.

 

Tu vpadne dovnitř tak jak hadr na tyči,

my takhle vypadat, na věčnost pudem,

potrhán, zválený, opile zakřičí:

„Kde je ta bába s tim bolavým zubem?!

Autor praetorian, 12.01.2022
Přečteno 165x
Tipy 15
Poslední tipující: Pittoresque, Iva Husárková, Psavec, Fractura cordis aperta, romantiCKA, šerý, Kan, mkinka, paradoxy, Sonador
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D nikdy nezklameš :-)

17.01.2022 07:41:00 | Pittoresque

Chtěl bych věřit, že se to stalo v Česku... a potom, že nemáme žádnýho supermana světové úrovně CZ!

12.01.2022 12:58:07 | šerý

Když je chlap nalitý, tak to občas poplete.

12.01.2022 10:45:53 | Kan

:D

12.01.2022 09:17:41 | paradoxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí