3x MINI (limerik) - INTIMNÍ ČÁSTI TĚLA

3x MINI (limerik) - INTIMNÍ ČÁSTI TĚLA

 
 
Vylezl z rybníka, byla mu kosa,
takže měl sýkoru z velkýho pštrosa.
Bylo to v pátek.
Naštěstí natek,
protože bodla ho přímo tam vosa.
 
---------------------------------------------------
 
Nádherné dvě půle,
víte kde, tam důle.
Plácnout jednou
než si sednou, 
taková má vůle.
 
---------------------------------------------------
 
Mohutná krajina se nosí v pýše,
vlní se vznešeně jak slečna dýše.
Až mě to hrudí
ze spaní budí.
Šestky či sedmičky, možná i výše.
 
Autor Koala, 11.02.2022
Přečteno 140x
Tipy 7
Poslední tipující: BArBArKO, Iva Husárková, Marten, Friday, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...humor a erotika jedna mysl jedno tělo...;-) jako vždy mě pobavilo, dík...

11.02.2022 16:17:32 | Marten

Díky za přečtení a komentář. Potěšilo.

16.02.2022 12:35:00 | Koala

.........mnooooóóó...

11.02.2022 14:22:24 | Bordža

Díky za přečtení.

16.02.2022 12:34:31 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí