3x MINI (limerik) - ČERNÉ

3x MINI (limerik) - ČERNÉ

 
Stoh slámy tam hoří
na poli za Zhoří!
Sirky a děti,
věku kol pěti,
nedobrý mix tvoří...
 
----------------------------------------------------
 
Paní Nováková v Chuchli 
velmi pro manžela truchlí.
Dva dny již v Pánu,
stalo se k ránu.
Novák je již mírně ztuchlý.
 
----------------------------------------------------
 
Krmič uvažoval klamně,
šel přes terárium k lamě.
Chtěl by vzít roha,
však jeho noha
trčí v krokodýlí tlamě.
Autor Koala, 12.02.2022
Přečteno 126x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Lighter, Iva Husárková, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí