3x MINI (limerik) - NA STATKU

3x MINI (limerik) - NA STATKU

 
 
Dojí si, kravička, dojí
mléko moc kvalitní dvojí,
kravské i kozí.
Něco mi hrozí?
Že se mě i cvokař bojí.
 
----------------------------------------------------
 
Opravář Evžen při žňovém zmatku
proměnil dceru vlastníka statku,
překrásnou Katku,
z panny na matku.
Zmohl se fotr jen na řev: "Spratku!"
 
----------------------------------------------------
 
Kačer skopal bejka.
Nahlas při tom hejkal.
Pravda spíše?
Nebo píše
magor tady "fejka"?
 
Autor Koala, 13.02.2022
Přečteno 127x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Lighter, Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, Marten, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí