3x MINI (limerik) - TOUHA

3x MINI (limerik) - TOUHA

 
Na šňůře košilka, podprda, gaťky.
Zřím na to ve věku staršího taťky.
Omámen touhou
minutu pouhou.
Jdu sežrat buřtguláš. Jinde mám laťky.
 
----------------------------------------------------
 
Cítím, že jsem slouha
síly jménem touha.
Na má vrátka
buší zkrátka
často příliš zdlouha...
 
----------------------------------------------------
 
Zlatavá nevěsto závoj máš bílý,
touha má po tobě v červenci sílí.
Když voní sena,
jsi orosená.
Svěžest tvá, Pivěnko, na můj chřtán cílí.
Autor Koala, 14.02.2022
Přečteno 143x
Tipy 17
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, Lighter, Iva Husárková, kudlankaW, Marten, mkinka, Kan, Friday, paradoxy, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I vy mlaďoši.

12.09.2023 17:47:31 | Psavec

První
Co by STatnému padesátníkovi
Tématicky
Velmi blízkou jest

14.02.2022 18:29:23 | kudlankaW

Díky. Jo, taky jsem statný padesátník, ani jsem si nevšimnul, jak se mi to přihodilo.

16.02.2022 13:32:35 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí