3x MINI (limerik) - CESTOVÁNÍ NIC MOC

3x MINI (limerik) - CESTOVÁNÍ NIC MOC

 
Zpět dostal "DÉ PÉ HÁ". Za daně
cestoval do města Kadaně.
V KODANI - omyl -
rukami lomil.
Působil nepříliš nadaně.
 
----------------------------------------------------
 
Ve vlakovém kupé
jsou dvě slečny tupé.
Stojí. Proč to jen?
Vagón odpojen 
na nádraží v Krupé.
 
----------------------------------------------------
 
Moře. Parník houpe se velmi.
Mnozí blejou s pokřikem šelmy.
Jsou však i tací,
co tiše zvrací
v slzách v očích s rudými bělmy.
Autor Koala, 16.02.2022
Přečteno 131x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Iva Husárková, Fialový metal, Psavec, Friday, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

16.02.2022 17:17:08 | Friday

...představa "blejou s pokřikem šelmy" mě dostala...;-)teda rozesmála..

16.02.2022 16:40:08 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí