V pohřební síni

V pohřební síni

„Chci cestu poslední pro svoji tchýni,“

řekl jsem zřízenci v pohřební síni,

„jaké jsou možnosti, popel či do země?

A jaký věnec, ať ví, že je ode mě?“

 

Zřízenec nebyla moc šťastná trefa.

Čuměl, tak říkám mu. „Máte tu šéfa?“

Na každém je, jak si odpověď vyloží.

Řekl mi totiž: „Šéf není, jel pro zboží.“

Autor praetorian, 01.03.2022
Přečteno 205x
Tipy 13
Poslední tipující: Pittoresque, Fractura cordis aperta, Sonador, Now, šerý, Psavec, Kan, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super!

16.03.2022 08:43:27 | Pittoresque

Velmi povedené.

01.03.2022 15:03:31 | Kan

A země je jak lehká děvka ...
Když popelem ...
posypu jí i sobě hlavu ...
V davu lidí při veselém rozloučení !
Též ...
Velmi vzácně ... tchýně.

01.03.2022 13:14:47 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí