Záclonkáři před houpačkou

Záclonkáři před houpačkou

Anotace: Upalují Morénu ?

*

***

Namazaní ale doma !

Za záclonkou ... sama i sám ... sebe schová.

Aby nikdo nevěděl.

Kolik už jich . . dneska měl.

***

V base zbyly ... jenom flašky.

Plné zuby ... mám té frašky.

O abstinenci ... kterou hlásá.

Květy kvetou ... jedna krása.

***

Jenže květináč ... když první spadnul.

A on se z okna ... po něm nahnul.

Letěl jen za ním ... a bez křídel.

Rozmyslet si to ... však spíše měl.

***

Na okně teď ... urna stojí.

***

Každý moudrý se již bojí.

Za oknem a za záclonkou .

Jen se líbat ... s cizí flaškou.

Ať neskončí ... vše ... opět fraškou.

PS:

Konec dobrý.

A

HOUPY  HOU.

***

*

Autor Fialový metal, 10.03.2022
Přečteno 147x
Tipy 7
Poslední tipující: Dejvis, DH22, mkinka, Amonasr, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí