3 x MINI - POVOLÁNÍ - ZLATOKOP(KA

3 x MINI - POVOLÁNÍ - ZLATOKOP(KA

 
Pavka dělal do Kačky,
jenže jenom pro kačky.
Kačka není kravka,
takže milý Pavka
brzy dostal kopačky.
 
-------------------------------------------------
 
Slečnu Magdu živí
starší muži chtiví.
Když vidí u chlapa nadité kapsy,
z frigidní přítulnou stane se jaksi.
 
 -------------------------------------------------
 
Potkala dnes krásného muže.
Naběhla jí hned husí kůže.
Svalovec? Tlusťoch? Či váha muší?
Brunet, blond, plešoun? To stěží tuší.
S jistotou však povědět může,
Ferrari měl rudé jak růže.
 
 
Autor Koala, 09.05.2022
Přečteno 126x
Tipy 10
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, CULIKATÁ, Poetik, Iva Husárková, Marten, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ferrari odstraňuje vzhledové chyby lépe než plastika.

12.09.2023 17:35:22 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí