3x LIM-MINI - OKNO

3x LIM-MINI - OKNO

 
Necítil jsem se, kluci,
zase až tolik zhuleně.
Jak to, že nevím, kruci,
proč mám ve vaně tuleně. 
 
-------------------------------------------------
 
V paměti občas ráno plavu
kalhotky maje přes svou hlavu.
Nemám chuť poslouchat vaše tipy,
proč mám teď na hlavě něčí slipy.
 
-------------------------------------------------
 
Ráno ne svěží.
Kdo to tu leží?
Je jak "Dolly Bustr".
Do pr..., kde mám lustr?!? 
 
V lednici mám pivo a led,
nesvítí už peknejch pár let.
Čumím jak na "ajfón" Marvan.
Proto je v ní lustr narván?
Autor Koala, 11.05.2022
Přečteno 107x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, Marten, Frr, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mám rád básničky k obveseleni...;-) nesdílím názor, že jen vážný jsou vážně umělecký
..

11.05.2022 15:14:38 | Marten

Díky. Jsem rád, jestli obveselily. Dík za přečtení a koment.

23.05.2022 08:56:13 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí