3 x MINI - TANEC

3 x MINI - TANEC

 

Chlápek vzhledu Ramba 

chtěl si zatančit s dívkou mladou.

Snahou byla samba,

byl jak gorila s kloubní vadou.

 

-------------------------------------------------

 
V mládí zkoušel box. Zkrotl.
Potom šňupal koks, trotl.
S blbostmi amen,
foxtrotem mámen.
V jeho stylu - FOXTROTL.
 
-------------------------------------------------
 

Dostal se on příliš blízko,

s Verunou když tančil disko.

Měl úmysly kančí,

teď však "brejk denc" tančí.

Nakopla ho do... (tam nízko).

Autor Koala, 13.05.2022
Přečteno 120x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, CULIKATÁ, šerý, Psavec, Fialový metal, Frr, s úsměvem na tváři
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je skvělý, díky. :D

13.05.2022 08:01:08 | s úsměvem na tváři

Já díky.

23.05.2022 08:56:53 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí