Basetí oči

Basetí oči

Anotace: Zadání: 100 slov, povinná slova - TRIKO, UBROUSEK, SOUCIT, PSÍ, CPÁT (SE)

 

Zase mi ten blbej baset
relaxační křeslo zased.
Máme sice teprv měsíc květen.
zrušil letos pátý triko, kretén.
 
Tohle divný tlustý psisko
IQ číslo má fakt nízko.
Sežral nám flák hovězího plecka.
Oběd pro mě, manželku i děcka.
 
Masa na tom stole bylo 
minimálně jedno kilo.
Viděli jsme cpát se toho čokla,
manželka se málem z toho zcvokla. 
 
Měl jsem tep snad skoro dvěstě,
připravené k akci pěstě.
Myslel jsem, že vzteky po něm skočím.
Podleh jsem těm nevinným psím očím.
 
Soucit nékdy ale nutí
snížit velké vnitřní pnutí.
Udělal jsem na něj dvakrát: "Bubu!", 
ubrouskem mu utřel mastnou hubu.
 
Autor Koala, 14.05.2022
Přečteno 143x
Tipy 11
Poslední tipující: BArBArKO, mkinka, Kan, CULIKATÁ, Psavec, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za přečtení a komentář.

23.05.2022 08:57:44 | Koala

No to se určitě polekal bubu, hlavně, že měl plný žaludek :-D

14.05.2022 15:13:13 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí