3 x MINI - SPORT 2

3 x MINI - SPORT 2

 
Chystal si útočník gólovou střelu,  
krásnè jí umístil k tyči. 
Proč všichni láteří, že je to v kelu.
Vlastní gól! Tak to je v pí...!
 
-------------------------------------------------
 
Špatně si vyložil pojem 
mač ve volném stylu,
použil, rozvášněn bojem,
motorovou pilu.
 
-------------------------------------------------
 
Lyže, hůlky. svah.
Rychlost skoro Mach.
Dostal dlahu
kvůli blahu?
Mulda, salto, "křach".
 
 
Autor Koala, 30.05.2022
Přečteno 131x
Tipy 13
Poslední tipující: BArBArKO, Iva Husárková, Marten, Kan, Lighter, Psavec, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úsměv je dílem okamžiku :-D
Ať se daří všem.

30.05.2022 10:19:02 | Fialový metal

Díky moc za čtení a komentáře.

02.06.2022 13:07:04 | Koala

ta první nemá chybu :D

30.05.2022 09:38:23 | Marry31

Díky. Akorát v ní chybí dvě písmena...

02.06.2022 13:02:39 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí