3 x MINI - NA ŠŇŮŘE 

3 x MINI - NA ŠŇŮŘE 

 
Na šňůře trenky visí,
nosil je člověk lysý.
Za měsíc dvoje on nosil.
Jen dvoje nosil, bez posil.
Za celý měsíc dvoje,
létají kolem roje.
 
-------------------------------------------------
 
Na šňůře kalhotky dcery a matky.
Mám z toho v palici pořádný zmatky,
Na dvoře té dědiny,
matka suší jediný.
Zabíraj gaťky dcery
podobné místo čtvery.
 
-------------------------------------------------
 
Vánek dvě košilky noční suší
jedna je široká, druhá užší.
Rozmanitost velké ženské krásy,
jeden štíhlou, druhý kyprou dá si.
 
Autor Koala, 01.06.2022
Přečteno 141x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, mkinka, Marten, CULIKATÁ, Lighter, Fialový metal
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám Supráka.

02.06.2022 16:40:45 | Psavec

Díky, chlape!

02.06.2022 17:32:04 | Koala

I velké statky
Jak holé zadky
Do krajiny bělobou svítí ...
***
Krásné je vidět
Celý můj svět
Bez košilek ...

01.06.2022 10:54:22 | Fialový metal

Velké zadky (i vršky) - toť symbol hojnosti...

02.06.2022 13:08:26 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí