3 x MINI - TĚLNATÉ

3 x MINI - TĚLNATÉ

 
Paní Jarka z Kladna
není příliš skladná.
Tvrdím však suše,
čistá je duše
tato paní z Kladna.
 
-------------------------------------------------
 
Veskrze příjemná trasa
od buřtů k nabídce masa,
přes saláty, sýry.
Zas vyrostly míry,
"tři IX EL" je moje klasa.
 
-------------------------------------------------
 

Zírám s láskou na svůj velký pupek.
Kdybych nežral všechno, co kdo upek,
zdlábnul méně masa, kostí, slupek,

 

možná by se zmenšil trochu,
snížil hmotnost, objem, plochu.
Nikdo by se nesmál: "Hrochu..."

 
Autor Koala, 15.06.2022
Přečteno 164x
Tipy 10
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, Lighter, mkinka, CULIKATÁ, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tlustý budou hubený a hubený budou studený, kdo je na tom lépe?

12.09.2023 17:13:24 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí