Jogurt

Jogurt

 
Pojidá svůj jogurt Danone,
když náhle tři chlapi s noži,
prej "Prachy naval!"
 
Vteřinu zvažuje ANO - NE,
pak lžičku do pusy vloží.
Rád nemá nával.
 
 
Zvedá se líně až pohasle,
postaví svůj jogurt na zem.
Teď chápu stěží.
 
Najednou jde to jak po másle.
Já na to zírám jak blázen.
Tři chlapi leží.
 
 
Dojídá svůj jogurt hruškový,
lahodná ovocná porce.
Nerad ji zmešká.
 
Pánové na zemi už to ví,
že rušit tohoto borce
chyba je těžká.
 
Autor Koala, 23.01.2023
Přečteno 142x
Tipy 7
Poslední tipující: BArBArKO, jenommarie, jondys, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nelze pojídat jogurt bez naturelu* :D

01.02.2023 13:38:33 | jenommarie

ST*
Mávnutí proutku
Nepohnul brvou
A chuť
Na další hruškový ...

23.01.2023 12:50:17 | Fialový metal

Díky :):)

27.01.2023 12:56:12 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí