Zasnění

Zasnění

A chvílemi si tak sním

že budu jak Fráňa Šrámek

že píšu sbírku básní

že napíšu Kafkův Zámek

 

být podotázkou k maturitě

zvěčněn již navždy v učebnici

v den kdy v každém končí dítě

noční můrou o básnících

 

budu na tabuli křídou

Tak co napsal mladá dámo?

Je to spíše nouze s bídou

mnoho veršů vykrádáno

 

v podstatě váš názor platný

píše vše moc doslova

bez pointy sloh je špatný

co dělat je v osnovách

Autor Provázek83, 18.05.2023
Přečteno 106x
Tipy 8
Poslední tipující: Marťas9, Stanislav32, Psavec, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné snění.

18.05.2023 07:13:07 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí