Škaredý chlap

Škaredý chlap

Anotace: i v tramvaji můžeš potkat známého herce

Škaredý chlap na mne civí

nezdá se mi až tak cizí

vráskami zjizvené má čelo

obrostlé sádlem celé tělo.

 

Po kolejích tramvaj kodrcá

chlap má bambuli u nosa

a když tramvaj zastaví

svoje  břicho vyvalí

záviděl by mu i Depardieu

odraz ve skle mizí …  adije.

Autor neandrtalec, 27.09.2023
Přečteno 147x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, IronDodo, Marten, Psavec, CULIKATÁ, Žluťák, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí